The Hunger Project

The Hunger Project

Hoewel de afgelopen jaren enorme vooruitgang is geboekt, leven op dit moment nog steeds 821 miljoen mensen met chronische honger. En dat zijn er veel te veel! Honger is het grootste oplosbare probleem ter wereld, daarom voor mij al jaren redenen om hier mijn steentje aan bij te dragen door bij ieder traject wat ik afsluit een donatie te doen. 

Een einde aan chronische honger? Lees meer over The Hunger Project

Het Panchayati Raj programma

Het Panchayati Raj programma van The Hunger Project India is een beproefd concept waarmee in de afgelopen jaren al 65.000 vrouwen zijn getraind. Lees meer over dit programma (zie voor een uitgebreide beschrijving).

Jolande van Kempen trainer coach

Hoe werkt het? 

Een Indiase vrouw die in een panchayat (lokale politiek) is gekozen volgt van het bedrag dat gesteund wordt een krachtige Leadership-training van The Hunger Project India. Vervolgens wordt zij 5 jaar lang ondersteund, samen met andere vrouwen in dezelfde positie. Door deze Indiase vrouwen te steunen, draag ik, samen met mijn clienten, bij aan verspreiding van het bewustzijn ten aanzien van chronische honger en de sleutel van empowerde mensen in het oplossen ervan. Duurzaam werken: de behoefte om duurzaam te werk te gaan, van zowel klanten als opdrachtgevers, geeft mij het voordeel mee te werken aan dit mooie en belangrijke project.