The Hunger Project

The Hunger Project

Hoewel de afgelopen jaren enorme vooruitgang is geboekt, leven op dit moment nog steeds 821 miljoen mensen met chronische honger. En dat zijn er veel te veel. Want honger is het grootste oplosbare probleem ter wereld. Voor mij al jaren redenen om hier mijn steentje aan bij te dragen door bij ieder traject wat ik afsluit een donatie te doen. Dat blijft in ieder geval de komende vijf jaar zo doen.

 

Een einde aan chronische honger?

Het kan wél. Lees meer op:
www.thehungerproject.nl

 

Op dit moment is er gekozen voor het Panchayati Raj programma van The Hunger Project India. Een beproefd concept waarmee in de afgelopen jaren al 65.000 vrouwen zijn getraind (zie voor een uitgebreide beschrijving).

Jolande van Kempen trainer coachEen Indiase vrouw die in een panchayat (lokale politiek) is gekozen volgt van dat bedrag een krachtige Leadership-training van The Hunger Project India. Vervolgens wordt zij 5 jaar lang ondersteund, samen met andere vrouwen in dezelfde positie. Daarmee draag ik en mijn cliënten  bij aan verspreiding van het bewustzijn ten aanzien van chronische honger en de sleutelrol van empowerde mensen in het oplossen ervan. Duurzaam werken: een belangrijk voordeel dat het perfect aansluit op de behoefte van een aantal klanten en opdrachtgevers om ‘duurzaam’ te werken.