Zelfliefde

— Het leven van je dromen, is geen ander leven. Het is het leven dat je nu hebt, getransformeerd door jouw positiever en liefdevoller zijn. — Marianne Williamson 

Zelfliefde is de basis van alles! Wat het leven van je verlangt, is dat je goed voor jezelf zorgt. Doe je dat niet, dan krijg je net zolang de lessen op je pad totdat je de boodschap begrijpt. 

Luisteren naar je hart

Dat betekent dat jij leert luisteren naar dat wat jouw hart je vertelt. Je durft te voelen wat je voelt. Alles mag er zijn. Je leert keuzes te maken en te handelen naar wat voor jou goed voelt. In de ontdekkingstocht van het leven leer jij jouw ware natuur te ervaren. Dat wat centraal staat voor jouw ziel. Jouw ziel heeft altijd een plan en daar leer je op te vertrouwen, zodat wat de bedoeling is voor jou in dit leven zich als het ware vanzelf ontvouwd. 

Zelfliefde als basis

Zelfliefde is hierin de basis voor jouw ontdekkingstocht. Door jouw volledige zelf te accepteren, begrijp jij jezelf steeds meer en meer. Vanuit deze essentiële basis, zelfliefde, ga jij je leven op jouw manier vormgeven. Wat anderen van jou vinden, daar trek je je almaar minder van aan. Grenzen stellen betekent dat je de moed hebt om van jezelf te houden. Ook al riskeer je daarmee dat je de ander teleurstelt. Maar dat is van hen, niet van jou. Je bent blij met jezelf. Hoe fijn is dat!

Het coachingstraject

Tijdens mijn sessies gaan we via jouw overlevingsmechanismen en negatieve overtuigingen terug naar jouw jeugd en geboorte. Veel van onze blokkades, misverstanden of tegenslagen zijn namelijk te herleiden naar ervaringen die we in vroegere jaren hebben meegemaakt. De triggers van nu zijn meestal te herleiden naar toen en daar. Zodra je deze inziet, aankijkt en leert omarmen, ontvouwt zich wat moet worden. In dit proces ga jij jezelf stapje voor stapje helen en accepteren. Hierdoor herken je jouw grenzen beter en wordt het gemakkelijker deze te bewaken. 

Op deze manier kan je je angst en controle transformeren naar liefde en vertrouwen. Geef jezelf toestemming en leef je leven!. 

Ik help je graag

Zelfliefde, vertrouwen, humor, verantwoordelijkheid en dankbaarheid zijn begrippen die in al mijn coachingstrajecten een belangrijke rol spelen en de basis vormen voor meer bewustzijn van wie jij bent. Ik coach je graag in dit proces. 

–Anderen begrijpen is kennis: jezelf begrijpen is verlichting.– Lao Tse

–Vertrouw erop dat je ziel een plan heeft en zelfs als je dat niet compleet kunt overzien, weet dan dat alles zal verlopen zoals het bedoeld is.– Deepak Chopra