Coaching

Zelfliefde is de sleutel

Wil jij leren luisteren naar dat wat jouw hart je vertelt? Wil jij keuzes leren maken, grenzen stellen en handelen naar dat wat voor jou goed voelt? Tijdens mijn persoonlijke coachingsgesprekken kijken we naar momenten waarin je vastzit; een onaangenaam gevoel, angsten, blokkades of het gevoel dat het anders ‘moet.’ Vragen waar je aan kunt denken, zijn: 

  • Is het werk dat ik nu doe, wel echt wat ik wil? 
  • Ik maak me klein, ik kom niet genoeg uit de verf, daar ben ik klaar mee!
  • Hoe kan ik mijn management- en leiderschapsvaardigheden verbeteren?
  • Mijn zelfbeeld is vaak negatief, daar wil ik anders naar leren kijken.
  • Ik laat te vaak over mij heen lopen, grenzen aangeven vind ik lastig. Hoe dan!?
  • Hoe kan ik beter feedback geven en ontvangen?
  • Wat heb ik nodig om mijn zelfvertrouwen te vergroten? 
  • Wat maakt dat ik geen nee durf te zeggen tegen de mensen om mij heen?  

De basis van alles
Zelfliefde is de basis van alles. Wat het leven van je verlangt, is dat je goed voor jezelf zorgt. Doe je dat niet, dan krijg je net zolang de lessen op je pad totdat je de boodschap begrijpt. Dit betekent dat jij leert luisteren naar dat wat jouw hart je vertelt. Je leert keuzes te maken en te handelen naar wat voor jou goed voelt. In deze ontdekkingstocht leer je jouw ware natuur ervaren. Jouw ziel heeft altijd een plan en daar leer je op te vertrouwen, zodat wat de bedoeling is voor jou in dit leven zich als het ware vanzelf ontvouwd. Niets zweverigs maar juist met beide benen op de grond.

Ontdek jouw toegevoegde waarde
Of het nu over jou persoonlijk gaat of over jou als medewerker, professional, ondernemer of leidinggevende. Persoonlijke coaching ondersteunt je zowel in je werk als privé. De essentiële basis, zelfliefde & zelfacceptatie, is altijd waar we naar op zoek gaan. We ontdekken op deze manier jouw kwaliteiten, talenten, negatieve overtuigingen en belemmeringen. Wat maakt bijvoorbeeld dat je niet trouw aan jezelf kan zijn of dat je daar mee worstelt? Schuldgevoelens, schaamte en niemand willen kwetsen, angsten. Er kan vanalles aan ten grondslag liggen. Jij hebt deze wereld iets unieks te bieden wanneer je besluit om trouw te zijn en te blijven aan jezelf. Samen met jou in de ontmoeting gaan we op pad. 

Begeleiding tijdens de persoonlijke coachingsgesprekken
Tijdens de persoonlijke coachingsgesprekken begeleid ik jou in je persoonlijke ontwikkeling, waardoor je inzicht krijgt in jouw zielenpad en je gedragspatronen die zich hierbij voordoen. Samen kijken we naar mensen in jouw omgeving die spiegels voor je zijn. Wat roepen zij bij je op en wat zegt dat over jou? Je leert inefficiënt gedrag bij jezelf te herkennen en dit ga je ombuigen naar efficiënt gedrag.

Creëer in het nu & verander je toekomst
Leven in het hier en nu vormt een belangrijk aspect tijdens het coachingstraject en mijn werkwijze. Vanuit deze benadering ontdekken we wat jij nu nodig hebt om jouw toekomst te ‘herschrijven’.
Lees meer over mijn werkwijze.

Coachingsvormen waaruit jij kunt kiezen: