Tien jaar met een zingend hart!

De waarheid is dat je gewoon moet doen wat goed voor je is, wat goed voelt en wat je hart laat zingen. Want wat de wereld wil, is mensen met een zingend hart.

De waarheid is dat je gewoon moet doen wat goed voor je is, wat goed voelt en wat je hart laat zingen. Want wat de wereld wil, is mensen met een zingend hart.

Zoveel verhalen, belemmeringen doorgeworsteld, lol gemaakt, pijn gehad, confrontaties aangegaan, uitdagingen, tranen, muizenstapjes en stappen (uit comfortzone’s) gezet, nieuwe banen gevonden, grenzen gesteld, onmogelijke keuzes, geheimen, irritaties uitgesproken, lachsalvo’s, gevoelens die er toch mochten zijn, gouden gesprekken, sparren, het echt niet meer weten, radeloos zijn, verantwoordelijkheid nemen, eigen regie, vertrouwen op intuïtie, etcetcetcetc

Ik ben jullie allen dankbaar dat ik met dit alles er voor jullie mocht zijn en het met me deelden. Dat doet heel goed zoveel vertrouwen! Kortom mijn hart zingt nog steeds om de keren dat ik er voor jullie ben geweest en nu mag zijn. Nog heel lang hoop ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *